Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@05:49:27 GMT

پل پالادیوم در تهران جمع آوری می شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۵۱۳۳

پل مذکور اجازه موقت دارد و در پایان قرارداد باید جمع آوری شود. آفتاب‌‌نیوز : شهردار منطقه 1 پایتخت گفت: پل پالادیوم براساس یک قرارداد موقت بوده و جمع آوری آن قطعی است.
سید حمید موسوی روز یکشنبه در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار ایرنا درخصوص آخرین تصمیم درباره جمع آوری پل پالادیوم اظهارداشت: در دوره مدیریت شهری گذشته قراردادی میان مالک و شهردار وقت منعقد شده که متاسفانه میزان پرداختی های آن شفاف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این پروژه مشارکتی بود افزود: پل مذکور اجازه موقت دارد و در پایان قرارداد باید جمع آوری شود.موسوی با اشاره به اینکه اسناد تدقیق و احصا شده خاطرنشان کرد: منتظر رای صادره در این زمینه هستیم و نگرانی از این بابت وجود ندارد.
*خانه نیما تملک می شودوی در ادامه از تبدیل خانه نیما به خانه موزه خبر داد و گفت: در حال مذاکره برای تلفیق این خانه با خانه معمار صالحی هستیم.
شهردار منطقه یک یادآور شد: مالکان فعلی این خانه ورثه نیما نیستند و مشکل قیمت گذاری در این زمینه وجود داشت.وی از تعیین قیمت کارشناسی جدید و رعایت حد 'بینابین' در این خصوص خبر داد.
*نابودی 2 هزار هکتار باغ در منطقه یکموسوی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در دهه 70 و 80 منطقه یک به سمت نابودی باغات رفته اظهارداشت: در دهه 35 ، کل تهران 4600 هکتار فضای سبز باغی داشته که این عدد اکنون به 800 هکتار رسیده است.
وی اضافه کرد: سهم منطقه یک از این باغات 2300 هکتار بوده اما در حال حاضر این عدد 355 هکتارکاهش یافته است.
شهردار منطقه یک با اشاره به نامه خود به اداره اوقاف و امور خیریه تأکید کرد: در این نامه عنوان کردم به جای واگذاری و اجاره املاک باغی و فضای سبز به افراد حقیقی با مدیریت شهری قرارداد منعقد شود.
وی به برگزاری جلسه ای درخصوص باغ اراج اشاره کرد و افزود: شهرداری حاضر است براساس قرارداد بسته شده در این خصوص به این باغ ورود و آن را به بوستان محلی تبدیل کند.
موسوی یادآور شد: در حال مذاکره هستیم تا در 30 هزار متر از این باغ بارگذاری انجام و 27 هزار متر آن به شهرداری داده شود.
*بازپس گیری املاکشهردار منطقه یک همچنین با بیان اینکه کلیه املاک که با مالکیت شهرداری بوده و استفاده نامناسب از آن می شود بازپس گرفته می شود گفت: در این زمینه 79 موقعیت شناسایی شده؛ برای مثال در ازگل یک زمین 7 هزار متری به نازل بنزین اختصاص یافته که این امر فرصت سوزی است.
*مقابل زیاده خواهان می ایستیموی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در مورد بسته شدن دو پارکینگ منطقه یک اظهارداشت: در مقابل زیاده خواهان می ایستیم که نمونه آن بسته شدن پارکینگ های باهنر و همت در سطح منطقه بود که پیمانکار آن حاضر به تخلیه نبود.
موسوی افزود: این پیمانکار خلع ید شد و تا مدتی این پارکینگ ها برای شهروندان رایگان بود تا با مدیریت بهتر به فعالیت خود ادامه دهد.
وی در مورد بسته شدن بعضی از کوچه های سطح منطقه به دلیل حضور خانه مسئولان نیز تصریح کرد: این موضوع قابل حذف نیست زیرا درخصوص حلقه های امنیتی شورای امنیت تصمیم گیری می کند اما می توان آن را تعدیل کرد.
*پارادیم شیفت به توسعه گردشگریوی تغییر رویکرد سرمایه گذاری از بخش مسکن به گردشگری و توسعه خدمات را یکی از اهداف دوره جدید ذکر و خاطرنشان کرد: در همین راستا تلاش می شود با اصلاح کاربری، خدمات ارزش افزوده ساز به گونه ای که مالک را ترغیب کند تا باغات را از بین نبرد رقم قابل توجهی به فرصت های گردشگری اختصاص خواهد یافت.
موسوی با بیان اینکه 7 روددره این منطقه قابلیت گردشگری دارد یادآور شد: تمامی روددره ها در حال تجهیز و آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستند.
وی اضافه کرد: همچنین 2 کیلومتر حریم منطقه یک مستعد گردشگری است که در جلسه با مجموعه اردوگاه های کشور برای بارگذاری تفریحی در مجموعه باهنر اعلام آمادگی شد.
شهردار منطقه یک در مورد جماران نیز عنوان کرد: کوچه منتهی به جماران تداعی کننده شمیران قدیمی است و می توان با تهیه یک طرح موضعی مذهبی این نقطه را به قطب گردشگری تبدیل کرد.
وی خاطرنشان کرد: امکان ایجاد تراکم سنگین در محلاتی مانند چیذر و جماران با عرض کم معابر خدمتی به این محلات نیست.
*پیاده راه قدس- تجریش اجرا می شودوی در ادامه از اجرای پیاده راه قدس- تجریش در دوره کنونی مدیریت منطقه خبر داد و گفت: برای اولین بار دفتر ساماندهی خیابان شهرداری در این خیابان راه اندازی شد تا افراد فرهیخته، دانشجویان و استادان دانشگاه در تعامل با شهروندان موضوع این طرح را کامل کنند و پیش از تصویب در قالب یک نمایشگاه نظر ذینفعان در این خصوص دریافت و سپس اجرا شود.
موسوی با بیان اینکه این طرح حتما در این دوره اجرا خواهد شد اضافه کرد: در گام اول عرض خط سواره جنوب این خیابان کاهش به پیاده رو اضافه خواهد شد.
*طرح ساماندهی ترافیک سنگین منطقهشهردار منطقه یک با بیان اینکه به واسطه نگاه منفعت طلبانه و غیرکارشناسی رویکرد سرمایه گذاری به سمت مسکن بوده است گفت: این مساله بار سکونت را تشدید کرده و علاوه بر فقدان و کمبود سرانه ها مشکلات ترافیکی نیز ایجاد کرده است.
وی افزود: طی برگزاری جلسات مختلف با مسئولان مترو اتصال خط یک به سه به منظور برون رفت از مشکل منطقه در اولویت قرار گرفته و در صورت اتصال 5.5 کیلومتر ترافیک شرق منطقه ساماندهی خواهد شد.
موسوی یادآور شد: از سوی دیگر مشاوران در حال بررسی و شبیه سازی یکطرفه شدن خیابان ولیعصر (عج) به سمت شمال، خیابان شهرداری به شرق و شریعتی به جنوب تا پل صدر هستند.
وی همچنین از ایجاد پلازای شهری در باغ فردوس و طراحی نوروزگاه در این نقطه خبر داد.
منبع: ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پالادیوم پل پالادیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : چینی‌بندزن‌های دوره‌گرد پایتخت به صدای بلند در کوچه‌ها می‌خواندند: «چینی‌بند زن اومده ... برگ گل هم بند می‌زنم!» خانم‌های خانه با شنیدن شاعرانگی همین جمله آخر هر چه کاسه و بشقاب شکسته و ترک‌خورده کنج انباری و صندوقخانه داشتند جمع می‌کردند و راهی کوچه می‌شدند. بچه ها همه سعی می کردند کنار چینی بندزن بشینن و تا ببینند حاصل خرابکاری‌شان چطور ماهرانه کنار هم بند می خورد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

چینی‌بندزنی یکی از مشاغل نوستالژیک و فراموش‌شده تهران است. این حرفه در روزگاری که وقتی چیزی می‌شکست و خراب می‌شد به جای دور انداختن آن را تعمیر می‌کردند، حسابی پرطرفدار بود. قدیم‌ها معمولاً ظروف پرکاربرد خانه مانند کاسه، بشقاب و قوری از جنس چینی بود به ضربه‌ای ترک می‌خورد یا می‌شکست.

خانم‌های باسلیقه در طول سال تکه‌های شکسته چینی را تا زمان آمدن چینی‌بندزن نگه می‌داشتند. قدیم ها تا دلتان بخواهد از سر غفلت یا شیطنت بچه های خانه که همیشه پر تعداد بودند ظرف و ظروف می‌شکست و پیدا کردن مدل مشابه و جایگزین کار چندان آسانی نبود.

هنر تعمیر و کنار هم چیدن تکه های شکسته یا ظریف‌کاری بر عهده چینی‌بندزن‌ها بود تا با کمک ابزار ویژه صاحبان این شغل که چیزی نبود جز تسمه فلزی و چسب و مته، تکه‌های شکسته بار دیگر کنار هم قرار گیرد و باعث خوشحالی خانم خانه شود. آنها پس از ترمیم هریک از ظروف به ازای دستمزد آن مقداری گردو، بادام، گندم یا پول دریافت می‌کردند. چینی‌بندزن‌ها در محل‌های خاصی برای مدت معینی اقامت می‌کردند تا کارشان را انجام دهند.

کمان، قیف برنجی، الماس، تکه چوب نازک از جنس درخت بید، نخ لحاف‌دوزی، مفتول و سندان از ابزار کار چینی‌بندزن‌ها بود. اما ظرافت‌های این حرفه و احیای وسایلی که آدم‌ها به آن دلبستگی‌های مختلفی پیدا کرده‌اند نام این حرفه را به ادبیات عامیانه و فولکلور وارد کرد: چینی بند زن/ یه دل شکسته رو بند می‌زنی؟ / هرچی دارم به تو می‌دم / تو بگو چند می‌زنی؟

کد خبر 844617 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه تهران با فرمانده کل ارتش دیدار کرد
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه
  • موسوی پور: طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شدید نوار غزه
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران