Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت مجتمع تجاری پالادیوم در جمع خبرنگاران گفت: تذکر امروز من به شهردار تهران درباره تخریب و جمع آوری پل و تونل مجتمع پالادیوم بود، زیرا ۱۴ نفر از سایر اعضا نیز در این باره تذکراتی داده بودند و سازمان بازرسی کل کشور نیز پس از نظارت این موضوع را تأیید کرده بود که پل و تونل مجتمع پالادیوم باید برچیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه دادستانی خود از مدیریت شهری خواسته که هر چه سریع‌تر پل و تونل مجتمع پالادیوم را تخریب کند، گفت: باید در فرآیند صدور رأی ماده ۱۰۰ نظر کارشناسی بر اساس تطبیق با قوانین بالا دستی انجام شود و طبق همین نظر هیچگاه نمی‌توان بالای یک معبر عمومی پل ایجاد کرد و یا برای دسترسی زیرزمینی تونلی در مجتمع‌ها و مکان‌های تجاری احداث کرد

وی با اشاره به اینکه شهرداری منطقه یک تهران در تخریب پل و تونل مجتمع پالادیوم تعلل کرده است، گفت: متأسفانه شهرداری منطقه یک تهران در اجرای حکم ماده ۱۰۰ تعلل و کارشکنی می‌کند و شهرداری تهران نیز نظارتی بر اجرای این حکم ندارد.

بیشتر بخوانید: اعضای شورای شهر اختلاف نظرها را ابتدا بین خود مطرح و سپس رسانه‌ای کنند

سالاری درباره آخرین وضعیت پادگان ۰۶ و تبدیل بخشی از آن به عرصه عمومی گفت: پادگان ۰۶ ارتش مساحتی ۵۰ هکتاری دارد که بخشی از بنا‌های آن تاریخی است و ما در شورای شهر تهران مخالفت خود را با بارگزاری در این زمین اعلام کردیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: مخالفت ما در شورای شهر تهران منجر شد که شهرداری با ارتش موافقت کند که تنها در ۶۳۰ هزار متر مربع این پادگان بارگزاری انجام شود و ۳۵ هکتار از فضای ۵۰ هکتاری پادگان ۰۶ به عرصه عمومی بدل شود که جا دارد از ارتش جمهوری اسلامی نیز بابت این اقدام تشکر کنم.

انتهای پیام/

آخرین جزئیات از تبدیل بخشی از پادگان ۰۶ به عرصه عمومی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 847207 منبع: تسنیم برچسب‌ها مهرداد بذرپاش خبر مهم مسکن

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • اقدام خطرناک راننده یک خودرو در تونل‌های تهران (فیلم)
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران